INSTAGRAM   FACEBOOK   EMAIL

soare balkanik copy

BALKANIK FESTIVAL

CALL FOR VENDORS

Dragi artizani și proprietari de food truck-uri,

Cu ocazia aniversării de 10 ani a Balkanik Festival, suntem încântați să vă invităm să participați la un eveniment extraordinar care va avea loc între 8 și 10 septembrie 2023: Balkanik Festival & Street Fair! 

Evenimentul va avea loc în Grădina Uranus și pe strada Uranus, care va fi, cu această ocazie, închisă pentru mașini și deschisă pentru artă, muzică și oameni. Intrarea la Balkanik Street Fair (str. Uranus) este liberă pentru public, iar biletele la festivalul din Grădina Uranus vor fi puse în vânzare curând.

Balkanik Street Fair nu este doar un simplu târg de artizanat și meșteșuguri reinterpretate, ci este o călătorie fascinantă prin cultura și tradițiile creative regionale, într-un cadru modern și inovator. Ne-am dedicat misiunii de a crea povești memorabile începând din 2011, iar acum suntem nerăbdători să vă oferim o experiență care completează misiunea festivalului din toți acești ani.

Pentru a vă înscrie și pentru a obține mai multe informații despre participare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail vendors@balkanikfestival.ro. Vă rugăm să ne furnizați și câteva detalii despre produsele și specialitățile voastre pentru a ne ajuta să evaluăm potrivirea cu tematica festivalului și să anexați câteva fotografii reprezentative.

 
E-mail: vendors@balkanikfestival.ro
Deadline-ul pentru înscrieri este 10 august 2023.

La Balkanik Festival & Street Fair veți avea oportunitatea de a vă conecta cu publicul nostru entuziast și divers. Vă invităm să împărtășiți creațiile și preparatele voastre autentice, inspirate de tradiții și talentul vostru remarcabil. Vă așteptăm să vă expuneți bijuteriile lucrate manual, obiectele de decor unice, hainele și accesoriile realizate cu pricepere și pasiune. Acest târg vibrant va oferi o gamă largă de produse care vor atrage atenția și vor satisface toate gusturile și preferințele.

Balkanik Street Fair nu se oprește aici! În timpul celor trei zile de eveniment, veți fi înconjurați de performance-uri de teatru, dans și poezie, care vor adăuga o notă artistică și captivantă atmosferei noastre. Vă veți putea bucura și de jam sessions cu muzicieni talentați, care vor crea ritmuri vibrante de inspirație balcanică. Așadar, veți avea ocazia de a simți energia contagioasă a acestor ritmuri și de a vă alătura dansului într-un mediu plin de viață.

Așadar, vă invităm cu mare entuziasm să vă alăturați nouă la Balkanik Street Fair pe strada Uranus și în Grădina Uranus din București, în perioada 8-10 septembrie 2023. Această ocazie va fi un adevărat festin pentru simțuri și o oportunitate unică de a explora farmecul și bogăția culturii locale și regionale.
 
Echipa Balkanik Festival & Street Fair vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă bucura de această experiență de neuitat. Haideți să creăm împreună un eveniment memorabil și plin de viață!
 
Cu drag,
Echipa Balkanik Festival