INSTAGRAM   FACEBOOK   EMAIL

soare balkanik copy

BALKANIK FESTIVAL

BALKANIK FEST este un eveniment 100% cashless! Ca parte a unui sistem confortabil, cashless, vei plăti pentru mâncare și băuturi și alte produse, folosind cardul de plată.

Ia-ti gândul de la cash, concentrează-te pe lucrurile importante din aceste zile – distracție, muzică bună si prieteni, toate cu vibe de festival.


Quick info

– Poti ridica un card de plată de la punctele de încărcare (TOP-UP POINT) semnalizate din cadrul evenimentului. Cardul îl poți încărca folosind numerar sau card bancar. Emiterea unui card costa 5 lei si se va retine doar de la prima incarcare.

– La baruri sau vendori nu vei putea plăti cu numerar sau card, doar cardul de plată este acceptat.

– Îți poți încărca brățara cu orice sumă, pentru ca vei putea retrage ce nu ai cheltuit. Poți face refund de la orice TOP-UP POINT până la ora 00:00 în fiecare zi de eveniment.

– Poți verifica soldul cardului la orice punct de încărcare sau la oricare vendor și nu îți face griji dacă rămâi fără credit – poți încărca din nou cu numerar sau cu un card la orice TOP-UP POINT!

– Ai grijă de de cardul de plată. Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru lucrurile pe care le pierzi in perimetrul evenimentului, inclusiv cardul de plată.

– Cardul de plată se supune „Termenilor și condițiile generale pentru Tag-ul Payvent” care pot fi consultate în orice moment pe site-ul evenimentului: TERMENI ŞI CONDIŢII


Regulament

Politica de achiziționare în cadrul Evenimentului

1. In cadrul Evenimentului vor exista puncte de unde Participanții pot achizitiona Produsele și Serviciile puse la dispoziție de către Organizator sau Partenerii Contractuali.

2. Modalitatea de plată pentru Produsele și Serviciile oferite în cadrul Evenimentului sunt Tag-urile Payvent, sub forma unor bratari sau carduri. Tag-ul Payvent este o tehnologie RFID bazată pe tehnologia de plată fără numerar (Cashless) furnizata de catre partenerul nostru, Payvent. Tag-ul nu conține informații confidenţiale referitoare la titular si nu poate fi considerat ca fiind un card de debit/credit sau echivalent de plată în numerar.

3. Prin preluarea Tag-ului Payvent, Participanții sunt de acord cu dispozițiile de utilizare din setul de “Termeni si Conditii pentru Tag-ul Payvent”, disponibil pentru consultare la următorul link [TERMENI ŞI CONDIŢII], parte integrata din prezentul Regulament, și le acceptă aşa cum sunt acestea enunţate.

4. Tag-ul Payvent este singura modalitate de plată în cadrul Evenimentului și are un singur sold de cont individual si poate fi utilizat numai pentru plățile fără numerar la Eveniment, Participanții au obligația să folosească la Eveniment doar metodele și instrumentele de plată stabilite de Organizator și Partenerii Contractuali. Plata cu numerar în perimetrul Evenimentului este strict interzisă, în afara zonelor stabilite în prealabil de Organizator.

5. (Re)Incărcarea Tag-ului Payvent, in LEI, se poate efectua prin aplicatia Payvent sau la fata locului, la punctele special amenajate si semnalizate, denumite Credit Points, utilizand numerar sau card bancar. Incarcarea Tag-ului da dreptul posesorilor de a achizitiona Produse şi Servicii disponibile în cadrul Evenimentului.

6. In urma (re)incarcarii, conversia este: 1 LEU – 1 Punct Credit. Participanții au posibilitatea să-și încarce Tag-ul Payvent de câte ori doresc. Fiecare încărcare trebuie să aibă o sumă minimă de 5 LEI si (re)încărcare o sumă minimă de 1 LEU. Valoarea maximă a unei singure (re)încărcări este de 1000 LEI. Plângeri în acest sens pot fi făcute numai la Credit Point imediat după (re)încărcare. După părăsirea Credit Point, nu se acceptă plângeri.

7. Participantul are dreptul să-și verifice suma disponibilă pe Tag-ul Payvent la orice punct de vanzare al Partenerului Contractual sau al Organizatorului sau la orice Credit Point din cadrul Evenimentului.

8. Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision! La (re)încărcarea cu card bancar, soldul este încărcat în LEI și convertit în valută implicită a cardului de debit/credit la cursul valutar al băncii emitente, pentru cardurile de debit/credit, altele decât în LEI.

9. Pe site si aplicatia Payent se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub sigla Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro emise de orice bancă din lume Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. La prima plată efectuată cu cardul bancar se va solicita codul de securitate 3D Secure. În cazul în care prima plată este autorizată, plățile ulterioare se pot efectua fără codul de securitate 3D Secure. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul procesatorului de plati. Payvent nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră bancar.

10. In cadrul Evenimentului, Tag-ul Payvent este considerat un instrument de plata de tip SPV (single purpose voucher = cupon cu utilizare unica), asa cum sunt ele definite de Comisia Europeana, datorita faptului ca in schimbul Punctelor de Credit de pe instrumentul de plata, Participantii pot achizitiona doar in cadrul Evenimentului  Servici sau Produse pentru care nu se poate determina cota de TVA. Emiterea unui bon fiscala si/sau a unei facturi pentru Produsele sau Serviicii achizitionate in cadrul Evenimentului cade in sarcina Organizatorului.

1. În cazul în care un Participant dorește factura fiscală pentru Produsele sau Serviciile achiziționate în cadrul Evenimentului, acesta are obligația păstrării tuturor bonurilor fiscale de la fiecare Partener Contractual în parte în vederea solicitării ulterioare a facturii fiscale de la respectivii Parteneri Contractuali.

Politica de Refund pentru soldul ramas neutilizat

1. Soldurile rămase neutilizate pot fi preschimbate în bani, prin procesul denumit Refund, doar în conformitate cu prevederile din “Termenii si Conditiile pentru Payvent Tag” si cu prezentul Regulament. Va rugam sa acordati timpul necesar si sa cititi acest document: TERMENI ŞI CONDIŢII

2. In cadrul Evenimentului, Organizatorul permite retragerea soldului neutilizat:

  1. Procedura de Refund în locația Evenimentului constă în returnarea sumelor rămase pe Tag-ul Payvent, exclusiv in numerar, la oricare dintre Credit Points din perimetrul Evenimentului, în perioada 09.09.2022, ora 16:00 – 23:00 si 11.09.2022, ora 12:00 – 24:00. Pentru realizarea Refund-ului, Participantul trebuie să prezinte tag-ul și să se asigure că aceasta nu prezintă urme de compromitere (exceptând cazurile agreate de Organizator).
  2. Participantii care nu si-au recuperat banii de la unul din Credit Points vor mai putea recupera sumele ramase pe Tag trimiţând un email la adresa alina.petcan (at) wisefactor.ro cu următoarele informaţii: date de identificare, cont bancar, număr de telefon si adresa de email.
  3. Soldul neutilizat de pe Tag-ul Payvent și nereturnat (nefiind solicitata returnarea in perioada stabilita de returnare) rămân în proprietatea Organizatorului și nu pot fi utilizate în cadrul unei alte ediții ale Evenimentului.